• Tarieven

Tarieven

Uw rekening is opgebouwd uit codes en verrichtingen. Op allesoverhetgebit.nl vindt u meer informatie over verrichtingen, codes, tarieven en toelichting:

Tarieven tandtechniek

Wij werken samen met meerder gespecialiseerde tandtechnische laboratoria. Op verzoek liggen de tarieven op de praktijk ter inzage.

Begroting

Bij behandelingen boven de €250,- ontvangt u van ons altijd een begroting vooraf, nadat we samen met u de best passende behandelopties hebben besproken. Met deze begroting kunt u bij uw zorgverzekeraar navragen of/ hoeveel hiervan voor vergoeding in aanmerking komt.

(Basis-)verzekering

Jongeren onder de 18 jaar

Voor jongeren onder de 18 jaar worden de meeste tandartskosten volledig vergoed. Deze kosten vallen niet onder het eigen risico. Orthodontie (beugelbehandelingen) worden niet vergoed vanuit de basisverzekering.

Volwassenen vanaf 18 jaar

Voor volwassenen vanaf 18 jaar vallen de kosten voor mondzorg niet onder de basisverzekering. Wel is in sommige gevallen een vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk. Het gaat dan om de kaakchirurg of vergoeding van een kunstgebit. Afhankelijk van de soort zorg betaalt u hiervoor wel een eigen bijdrage. Ook geldt het verplichte eigen risico.

Aanvullende verzekering

Kosten voor tandheelkundige hulp aan volwassenen (boven 18 jaar) worden alleen vergoed, als u naast de basisverzekering een aanvullende verzekering heeft afgesloten. De vergoeding die u ontvangt verschilt per zorgverzekeraar en per aanvullende polis. Als u wilt weten of en tot welk bedrag een behandeling onder uw aanvullende verzekering valt, kunt u het beste de polisvoorwaarden raadplegen en/of contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Betalen

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen:

  • Status van uw betaling controleren
    Ga naar infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul de omschrijving (cijferreeks) in die op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.
  • Betalingsregeling treffen
    Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de link en vul het formulier volledig in: Betalingsregeling Infomedics
  • Veelgestelde vragen
    Als u een vraag heeft kunt u het antwoord daarop meestal vinden onder veelgestelde vragen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken delen wij gegevens met Infomedics. Zo zorgen zij ervoor dat de juiste nota bij de juiste persoon op de mat valt. Infomedics ontvangt geen medische gegevens of inhoudelijke gegevens over de behandeling. De uitwisseling van gegevens met Infomedics is opgetekend in een verwerkersovereenkomst. Hiermee wordt voldaan aan alle geldende wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daarnaast beschikt Infomedics over alle keurmerken voor privacy- en gegevensbescherming (ISO27001, ISO 9001 en NEN7510).

Overige vragen

Het antwoord op de meeste vragen kunt u vinden onder veelgestelde vragen. Heeft u toch nog een andere vraag? Bel dan met de Servicedesk van Infomedics:

Tel:036 – 20 31 900
Openingstijden:maandag t/m vrijdag – tussen 09:00 uur en 17:00 uur

Uw vertrouwde tandarts in Lichtenvoorde


Wij scoren 8,7
gebaseerd op 37 ervaringen