• Over ons

De tandartspraktijk: modern en vertrouwd

Bij Tandartspraktijk Bleekwal kunt u rekenen op uitstekende algemene tandheelkunde in de volle breedte van het vak. Als team werken wij intensief samen volgens de laatste technieken en behandelmethodes.

Tandartspraktijk Bleekwal is een moderne tandartspraktijk gevestigd op de Bleekwal in Lichtenvoorde. Wij hebben hier sinds de start van 2019 onze intrek genomen en kijken ernaar uit om de bewoners van Lichtenvoorde hier in onze praktijk te ontmoeten. Wij hopen dat u zich hier op uw gemak en welkom voelt.

Een groot deel van de tandheelkundige behandelingen wordt uitgevoerd door uw tandarts Sepand Manouchehr. Daarnaast heeft Ati Kamalian zich als tandarts voor orthodontie toegelegd op beugelbehandelingen bij jongeren en volwassenen. Onze preventie-assistentes verzorgen de preventie en gebitsreiniging.

De meeste behandelingen vinden in de eigen praktijk plaats. Voor specialistische zorg beschikken wij over een netwerk van ervaren collega’s.

Uw vertrouwde tandarts in Lichtenvoorde


Wij scoren 8,7
gebaseerd op 37 ervaringen

Ons team

Het team van Tandartspraktijk Bleekwal staat dagelijks voor u klaar. Ons team staat voor expertise en professionaliteit, maar ook zeker voor warmte en gemak. Wij streven niet alleen naar het behoud van een gezond gebit, maar ook naar een prettige relatie met onze patiënten.

Sepand Manouchehr

Tandarts
BIG 19916097602

Ati Kamalian

Tandarts voor orthodontie
BIG 29916103202

Nicole

Preventie-assistente

Fenny

Tandartsassistent

Linda

Tandartsassistent

Gea

Balie-assistent

Als erkend leerbedrijf bieden wij graag onderdak aan stagiaires.