Tandartspraktijk Bleekwal is in verband met de kerstvakantie gesloten in week 52 en 53 van donderdag 24 december 2020 om 12:00 uur t/m zondag 3 januari 2021.

Voor spoedklachten kunt u bellen met 0544-466149. U wordt doorgeschakeld naar de dienstdoende tandarts. Maandag 4 januari zijn wij vanaf 8.10 uur weer aanwezig.

Wij willen u alvast een hele fijne feestdagen en bovenal een voorspoedig en gelukkig 2021 toewensen.

Vanaf 4 januari 2021 mogen wij bij Tandartspraktijk Bleekwal een nieuwe collega welkom heten! Tandarts Leslie Kwee zal ons team komen versterken op maandag en woensdag.

Informatie maatregelen met betrekking tot het Covid-19

Update 14 december 2020

We zijn geopend voor reguliere zorgverlening. Uw afspraken kunnen doorgaan en worden door ons niet geannuleerd. Mocht u desalniettemin vragen hebben, verzoeken we u dit per e-mail of via het contactformulier op de website aan ons te laten weten. We hopen u in goede gezondheid te ontmoeten in de praktijk.

Wij volgen de adviezen op van de brancheorganisatie en het RIVM.

Regels in verband met het Corona virus:

  • We vragen u om alleen naar de praktijk te komen; als het echt niet anders kan, er mag maximaal 1 begeleider meekomen;
  • We verzoeken u vriendelijk niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak zich te melden bij de receptioniste en in de wachtkamer plaats te nemen. Alleen toegang tot de praktijk indien u een afspraak heeft;
  • Bij de ingang van onze praktijk hangt een dispenser met handdesinfectie. We verzoeken u direct bij binnenkomst deze te gebruiken en uw handen te desinfecteren. Raak daarna uw gezicht en telefoon niet meer aan!
  • Houd in de wachtkamer voldoende afstand (1,5 meter) tot andere patiënten en onze medewerkers. Uitgezonderd gezinnen;
  • De tijdschriften, kranten en het speelgoed zijn uit de wachtkamer verwijderd;
  • Het toilet en de poetsruimte zijn niet toegankelijk;
  • Uw behandelaar haalt u op voor de behandeling en zal u verdere instructies geven;
  • Indien het bij het maken van een vervolgafspraak druk is aan de balie, kunt u ook aangeven dat u uw vervolgafspraak per e-mail van ons wilt ontvangen.

Al deze maatregelen zijn erop gericht om de 1,5 meter afstand in de praktijk zoveel mogelijk in acht te nemen. U ontvangt een mail ter herinnering aan uw afspraak, leest u deze gehele mail, dit in verband met maatregelen welke wij treffen ter voorkoming van verspreiding van het corona virus.

Mocht u een afspraak hebben in de komende tijd, dan kun je ervan uitgaan dat deze afspraak normaal doorgaat. Tenzij u ouder bent dan 70 jaar; dan zullen wij contact met u opnemen en samen een besluit nemen of de afspraak doorgaat of dat we deze gaan verzetten.

Mocht u of één gezinslid symptomen van het coronavirus hebben, zoals hoesten, niezen, loopneus, keelpijn en koorts, én een acute tandheelkundige klacht: neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet naar de praktijk. Dit alles natuurlijk om mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Heeft u vragen over een (lang)lopende behandeling neem dan contact op met de praktijk. Ook overige vragen over uw behandeling kunt u per e-mail sturen naar info@tandartspraktijkbleekwal.nl.

Intussen zullen wij u via de website zoveel mogelijk op de hoogte houden. De laatste informatie vindt u op de websites van het RIVM, de KNMT en Alles over het gebied.

We rekenen op uw begrip!

Herfstvakantie

Tandartspraktijk Bleekwal is in verband met de herfstvakantie gesloten in week 43 van maandag 19 oktober t/m zondag 25 oktober.

Voor spoedklachten kunt u bellen met 0544-466149. U wordt doorgeschakeld naar de dienstdoende tandarts. Maandag 26 oktober zijn wij vanaf 8.00 uur weer aanwezig.

Wij willen u alvast een hele fijne vakantie toewensen.

Zomervakantie

Tandartspraktijk Bleekwal is in verband met de zomervakantie gesloten in week 31 & 32 van vrijdag 24 juli t/m zondag 9 augustus.

Voor spoedklachten kunt u bellen met 0544-466149. U wordt doorgeschakeld naar de dienstdoende tandarts. Maandag 10 augustus zijn wij vanaf 8.00 uur weer aanwezig.

Wij willen u alvast een hele fijne vakantie toewensen.

We gaan verhuizen én we krijgen een nieuwe naam!
Vanaf juni zetten we de praktijk voort op Bleekwal 10, in het centrum van Lichtenvoorde.

Dit zijn onze nieuwe gegevens:
Tandartspraktijk Bleekwal
Bleekwal 10
7131 DB Lichtenvoorde
0544-372584 (ongewijzigd)
info@tandartspraktijkbleekwal.nl
www.tandartspraktijkbleekwal.nl

Onze laatste werkdag op de Beethovenstraat is woensdag 5 juni. Woensdag 12 juni zijn we weer bereikbaar op de Bleekwal op bovenstaande contactgegevens. In de tussentijd kunt u met eventuele spoedgevallen terecht bij de collega’s van de spoedgevallendienst.
We kijken ernaar uit u vanaf 12 juni bij uw volgende afspraak op de Bleekwal te ontvangen. Voor de deur vindt u voldoende parkeergelegenheid. Op onze nieuwe website kunt u alvast een kijkje nemen voor een eerste indruk.

Tegelijkertijd nemen we afscheid van tandarts Geert Hoekman, zoals eerder aangekondigd. De lopende en nieuwe beugelbehandelingen worden voortgezet door Ati Kamalian, tandarts voor orthodontie. Ook Thera gaat ons verlaten: zij maakt de overstap naar het onderwijs. We waren bekend met haar wens en zijn blij dat ze ons de afgelopen maanden geholpen heeft bij de start.

We verwelkomen twee nieuwe balie/tandartsassistentes: Gea en Nicole. Samen met Linda, Celiene en Roxana is ons team weer compleet. We hebben er alle vertrouwen in met dit team en op deze locatie u nog jarenlang van dienst te kunnen zijn, in een prettige, persoonlijke en professionele omgeving.

Sepand Manouchehr
en het team van tandartspraktijk Bleekwal

LICHTENVOORDE – Na ruim 39 jaar is voor tandarts Geert Hoekman de tijd aangebroken de praktijk over te dragen aan zijn opvolger. Per 1 februari 2019 zal tandarts Sepand Manouchehr op de huidige locatie zijn plaats innemen.

Tandarts Hoekman: ‘Het is enerzijds met pijn in het hart, maar anderzijds met vreugde, dat ik de praktijk en daarmee de zorg voor mijn patiënten in vertrouwde handen weet. Al deze jaren heb ik met plezier, niet in de laatste plaats door de onmisbare steun van mijn assistentes, het vak uit mogen oefenen. De tijd is nu aangebroken om voorrang te geven aan andere bezigheden.’

Zijn opvolger is Sepand Manouchehr (42 jaar). Tandarts Manouchehr is afgestudeerd in 2004 in Göttingen, Duitsland en werkt al 14 jaar als tandarts. Na zijn afstuderen deed hij ervaring op in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Naast algemene tandheelkunde doet hij ook implantologie en esthetische behandelingen. Zijn vrouw Ati Kamalian, ook tandarts, is in 2008 afgestudeerd aan de universiteit in Budapest. Zij werkt als algemeen tandarts en tandarts voor orthodontie. Ze wonen samen in Arnhem.

Beiden hebben eerder in de Achterhoek gewerkt en de levensstijl en mentaliteit leren kennen en waarderen. Reden om juist in deze regio de praktijk te willen vestigen. Tandarts Manouchehr: ‘Ons motto is: ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Er zal veel aandacht zijn voor preventie en bewustwording van goede zelfzorg en voedingsgewoonten. De zorg voor u en uw gebit staan bij ons centraal. Wij willen graag de goede zorg voortzetten zoals u dit gewend bent: in een vertrouwde omgeving, samen met het team van Tandartspraktijk Hoekman’.

Voor de patiënten zal er dan ook weinig veranderen. Alle vertrouwde gezichten blijven, de bereikbaarheid zal niet gewijzigd worden evenmin als telefoonnummer en website. Voor de orthodontie, de beugelbehandelingen, blijft tandarts Hoekman nog verbonden aan de praktijk om lopende behandelingen te begeleiden en af te ronden.

Alle patiënten zijn inmiddels per brief geïnformeerd over de overname. In februari is er gelegenheid afscheid te nemen van tandarts Hoekman en kennis te maken met de nieuwe tandartsen.

Tandarts Hoekman wil iedereen bedanken voor het prettige contact en het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren. De tandartsen Manouchehr en Kamalian kijken uit naar de samenwerking en hopen de patiënten binnenkort in de praktijk persoonlijk te ontmoeten.