Update woensdag 22 april 2020

Vanaf donderdag 23 april 2020 zullen wij de reguliere mondzorg weer hervatten. Wij volgen daarmee de adviezen op van de brancheorganisatie en het RIVM.

Hiervoor hebben wij wel uw medewerking nodig:

Gedurende deze weken hebben we zeker niet stilgezeten. Wij hebben deze tijd benut om binnen onze praktijk verdere aanpassingen en maatregelen door te voeren, zodat we u met een gerust hart kunnen blijven behandelen

Regels in verband met het Corona virus:

  • We vragen u om alleen naar de praktijk te komen; als het echt niet anders kan, er mag maximaal 1 begeleider meekomen;
  • We verzoeken u vriendelijk niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak zich te melden bij de receptioniste en in de wachtkamer plaats te nemen. Alleen toegang tot de praktijk indien u een afspraak heeft;
  • Bij de ingang van onze praktijk hangt een dispenser met handdesinfectie. We verzoeken u direct bij binnenkomst deze te gebruiken en uw handen te desinfecteren. Raak daarna uw gezicht en telefoon niet meer aan!
  • Houd in de wachtkamer voldoende afstand (1,5 meter) tot andere patiënten en onze medewerkers. Uitgezonderd gezinnen;
  • De tijdschriften, kranten en het speelgoed zijn uit de wachtkamer verwijderd;
  • Het toilet en de poetsruimte zijn niet toegankelijk;
  • Uw behandelaar haalt u op voor de behandeling en zal u verdere instructies geven;
  • Indien het bij het maken van een vervolgafspraak druk is aan de balie, kunt u ook aangeven dat u uw vervolgafspraak per e-mail van ons wilt ontvangen.

Al deze maatregelen zijn erop gericht om de 1,5 meter afstand in de praktijk zoveel mogelijk in acht te nemen. U ontvangt een mail ter herinnering aan uw afspraak, leest u deze gehele mail, dit in verband met maatregelen welke wij treffen ter voorkoming van verspreiding van het corona virus.

Mocht u een afspraak hebben in de komende tijd, dan kun je ervan uitgaan dat deze afspraak normaal doorgaat. Tenzij u ouder bent dan 70 jaar; dan zullen wij contact met u opnemen en samen een besluit nemen of de afspraak doorgaat of dat we deze gaan verzetten.

Mocht u of één gezinslid symptomen van het coronavirus hebben, zoals hoesten, niezen, loopneus, keelpijn en koorts, én een acute tandheelkundige klacht: neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet naar de praktijk. Dit alles natuurlijk om mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Heeft u vragen over een (lang)lopende behandeling neem dan contact op met de praktijk. Ook overige vragen over uw behandeling kunt u per e-mail sturen naar info@tandartspraktijkbleekwal.nl.

Intussen zullen wij u via de website zoveel mogelijk op de hoogte houden. De laatste informatie vindt u op de websites van het RIVM, de KNMT en Alles over het gebied.

We rekenen op uw begrip!