Informatie maatregelen met betrekking tot het Covid-19

Update 5 november 2021

We zijn geopend voor reguliere zorgverlening. Uw afspraken kunnen doorgaan en worden door ons niet geannuleerd. Mocht u desalniettemin vragen hebben, verzoeken we u dit per e-mail of via het contactformulier op de website aan ons te laten weten. We hopen u in goede gezondheid te ontmoeten in de praktijk.

Wij volgen de adviezen op van de brancheorganisatie en het RIVM.

Regels in verband met het Corona virus:

  • We vragen u om alleen naar de praktijk te komen; als het echt niet anders kan, er mag maximaal 1 begeleider meekomen;
  • We verzoeken u vriendelijk niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak zich te melden bij de receptioniste en in de wachtkamer plaats te nemen. Alleen toegang tot de praktijk indien u een afspraak heeft;
  • Bij de ingang van onze praktijk hangt een dispenser met handdesinfectie. We verzoeken u direct bij binnenkomst deze te gebruiken en uw handen te desinfecteren. Raak daarna uw gezicht en telefoon niet meer aan!
  • Houd in de wachtkamer voldoende afstand (1,5 meter) tot andere patiënten en onze medewerkers. Uitgezonderd gezinnen;
  • De tijdschriften, kranten en het speelgoed zijn uit de wachtkamer verwijderd;
  • Het toilet en de poetsruimte zijn niet toegankelijk;
  • Uw behandelaar haalt u op voor de behandeling en zal u verdere instructies geven;
  • Indien het bij het maken van een vervolgafspraak druk is aan de balie, kunt u ook aangeven dat u uw vervolgafspraak per e-mail van ons wilt ontvangen.

Al deze maatregelen zijn erop gericht om de 1,5 meter afstand in de praktijk zoveel mogelijk in acht te nemen. U ontvangt een mail ter herinnering aan uw afspraak, leest u deze gehele mail, dit in verband met maatregelen welke wij treffen ter voorkoming van verspreiding van het corona virus.

Mocht u een afspraak hebben in de komende tijd, dan kun je ervan uitgaan dat deze afspraak normaal doorgaat. Tenzij u ouder bent dan 70 jaar; dan zullen wij contact met u opnemen en samen een besluit nemen of de afspraak doorgaat of dat we deze gaan verzetten.

Mocht u of één gezinslid symptomen van het coronavirus hebben, zoals hoesten, niezen, loopneus, keelpijn en koorts, én een acute tandheelkundige klacht: neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet naar de praktijk. Dit alles natuurlijk om mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Heeft u vragen over een (lang)lopende behandeling neem dan contact op met de praktijk. Ook overige vragen over uw behandeling kunt u per e-mail sturen naar info@tandartspraktijkbleekwal.nl.

Intussen zullen wij u via de website zoveel mogelijk op de hoogte houden. De laatste informatie vindt u op de websites van het RIVM, de KNMT en Alles over het gebied.

We rekenen op uw begrip!